in

«Сказала, що Росії вже немає», — Юрій Рибчинський зізнався, про що була їхня розмова з Пугачовою два місяці тому

79-річний поет-пісняр та драматург, Герой України Юрій Рибчинський дав одне з рідкісних останнім часом великих інтерв’ю.

Народний артист України поспілкувався із відомою журналісткою Наталією Влащенко. У ході бесіди, серед іншого, торкнулися теми ролі російських діячів культури у виборі того шляху, яким пішла їхня країна. Співрозмовники зазначили, що лише свідома частина інтелігенції відкрито виступила проти влади та виїхали за кордон.

Рибчинський відверто розповів про розмову з Аллою Пугачовою, яка відбулася між ними у день її 75-річного ювілею, 15 квітня цього року.

15 квітня Пугачова відзначила 75-річний ювілей

«Ви ж вітали Пугачову з Днем народження? Що вона говорить про нинішню Росію?», — поцікавилася Влащенко.

«Тієї Росії, яка була навіть до 1991 року, – її вже немає. Ті люди, які виїхали, вони вивезли із собою справжню Росію, – переказав розмову зі співачкою Рибчинський. – Правильно вона каже: це терористична держава. Вона все розуміє так само, як і ми», – згадав Юрій Рибчинський.

Читайте також: «Ця історія зовсім не така казкова…» — Михайло Боярський розповів гірку правду про роман Заворотнюк та Жигунова

«Давай на Схід, там розважишся!» — Потап під час війни вирішив розказати українцям про важливість сфери розваг і нарвався на хейт

Дружина Віталія Козловського розчулила Мережу кадром їхнього сина з 86-річною прабабусею