in

Сіамські близнюки Еббі та Бріттані Хенсел вийшли заміж — відео весілля

У березні 1990 року в американському штаті Міннесота в сім’ї тесляра та медичної сестри народилися сіамські близнюки, тіла яких не повністю розділилися в утробі матері.

Оскільки операція з поділу сіамських близнюків несуть велику небезпеку — у багатьох випадках така процедура призводить до загибелі одного або двох дітей, батьки вирішили залишити їх такими, якими вони з’явилися на світ. Дівчат назвали Ебігейл та Бріттані. Вони мають два серця, два набори легень і два мозки, в той же час у сестер спільне тіло, і всі їхні органи нижче пояса, включаючи кишечник, сечовий міхур та репродуктивні органи, є спільними.

Дівчата успішно закінчили школу, після чого здобули вищу освіту в університеті. На подив родичів і знайомих Ебігейл і Бріттані не намагалися знайти віддалену роботу, яка приховувала б їх від неприємних косих поглядів, навпаки, вони обрали публічну професію і стали вчителями молодших класів.

Дівчата викладають у п’ятому класі та мають чудову репутацію. На думку керівництва навчального закладу, незвичайні викладачі не лише дають вихованцям гарні знання, а й особистим прикладом демонструють, як можна долати навіть більші труднощі у житті. У той же час він отримує лише одну заробітну плату. «Ми одразу зрозуміли, що отримуватимемо одну зарплату, бо виконуємо роботу однієї людини», — розповіла Ебігейл журналістам.

Незвичайні дівчата люблять подорожувати, вони купують один квиток на літак, однак мають два паспорти та окремі посвідчення водія — так, сестри Хенсел водять автомобіль! Еббі контролює педалі газу та гальма, а Бріттані відповідає за інші перемикачі.

Важливою подією у житті близнючок стало весілля однієї з них. У 2121 році Ебігейл вийшла заміж за 33-річного медбрата з хоспісу і ветерана армії США Джоша Боулінга. Одруження було закритим, і громадськість дізналася про це лише через три роки.

Читайте також: «Ми — дві різні людини!» — 23-річні сіамські близнючки Люпіта та Кармен розповіли про відносини з чоловіками

Джамала кардинально змінила зачіску та похизувалася новим образом

Філіп Кіркоров публічно зганьбився перед донькою Ані Лорак