in

«Ми — дві різні людини!» — 23-річні сіамські близнючки Люпіта та Кармен розповіли про відносини з чоловіками

23-річні сіамські близнючки Кармен та Люпіта зі США, мають окремі верхні частини тулуба, плечі та голови, але у них спільні внутрішні органи та кінцівки нижче талії.

Коли вони з’явилися на світ — лікарі давали невтішні прогнози, стверджуючи, що вони проживуть щонайбільше тиждень. Але тепер вони виросли і можуть сміливо протистояти міфам про життя сіамських близнюків. Кармен та Люпіта мають один на двох кровотік. І, якщо одна із них вживає алкоголь, то сп’яніння вони відчують обоє.

«Ми все ще дві різні людини. У нас два різні посвідчення особи, ідентифікаційні номери та соціальні страхування. Якщо одна з нас втомилася, це не означає, що ми втомлені обидві, тому що у нас окремі мізки. Так, одна з нас може не спати, а інша може спати, тому що, знову ж таки, у нас різні мізки. Ми — дві різні людини» — пояснила одна із дівчат.

Кармен та Люпіта

Однак у спільному кровотоці є й негативна сторона. Якщо одна із них помре, то й другу чекає така ж сама доля.

«У нас спільний потік крові, тож рано чи пізно почнеться сепсис, і, очевидно, за декілька годин або днів інша помре, але ми не мертві, тож чому ви завжди запитуєте нас про це?» — відповіла Кармен на часте запитання підписників.

23-річна Кармен та Люпіта

А ще у Кармен є коханий хлопець, якого звати Даніель. Пара познайомилася у 2020 році через соціальні мережі. Дівчина відразу зізналася, що має сестру-близнючку, адже неодноразово цим цікавилися чоловіки із фетишами. Проте, як виявилося, Даніель не такий. Щодо статевого життя, то дівчата лиш говорять, що мають спільну репродуктивну систему і хворіють на ендометріоз. Тому Кармен з’ясувала, що вони з Лупітою не можуть мати дітей.

Кармен, Люпіта та Даніель

«Ми з Даніелем зустрічаємося, але ми не маємо сексуальної близькості. Наші стосунки – це близька дружба. Ми обговорюємо заручини, але спочатку хотіли б пожити разом. Ми любимо дітей, але не хочемо своїх. Мені подобається бути мамою собаки! Люпіта і я не можемо завагітніти, у нас ендометріоз, також ми приймаємо блокатори гормонів, щоб не було менструацій», – розповідає дівчина.

Кармен, Люпіна та Даніель

Читайте також: Вже на значному терміні: 38-річна Злата Огнєвіч вагітна первістком

Тельцям — звалиться удача, Козерогам — крапки над «і»: гороскоп на 21 квітня по картах Таро

«Найчарівніша жінка століття»: 59-річна Моніка Беллуччі стала окрасою обкладинки модного глянцю