in

Могилевська показалася з 4-річною донечкою та розсекретила, який сюрприз їй влаштувала

Популярна українська виконавиця Наталія Могилевська продовжує насолоджуватися материнством та ділиться щасливими миттями з прихильниками.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка розмістила відео, на якому показала подарунок, який придбала для молодшої доньки. 4-річна Софійка весь час  спала поряд з Наталією у маленькому ліжечку, з якого вже виросла. Тож зірка вирішила зробити їй сюрприз та замовила нове спальне місце, яке йшло у комплекті зі спортивним майданчиком.

«Моя молодша донька спить зі мною поруч в маленькому ліжку, все прекрасно, але воно до трьох-чотирьох років максимум. Чотири нам стукнуло, і вона сказала: «Мамо, мені тут вже мало місця». Я почала шукати, що є, які є ліжка класні, і знайшла від української компанії. Я не можу її зняти з того ліжка. А це ліжко зі спортивним майданчиком. Вона не виходить зі спальні», — розповіла артистка.

Могилевська з меншою донькою

Наталія також зізналася, що спочатку власноруч взялася збирати меблі, але потім на допомогу їй пришла старша донька Мішель.

«Ліжко приїхало, мала була у дитсадочку. Ми зі старшою донькою удвох зібрали його. Молодша ще ніколи в мене не займалася спортом, і сьогодні я бачу, що це качає прес, качає біцепс, додає їй креативу, як подолати цей спортивний майданчик, як використати його цікавіше», — додала Могилевська.

Читайте також: «НЕ ПРОБАЧИМО!»: СПІВАЧКА НАРГІЗ ЗАСПІВАЛА ПІСНЮ-ГІМН НЕЗЛАМНОСТІ УКРАЇНИ

«Займаюся гастродипломатією!» — Євген Клопотенко пояснив, чому не збирається на фронт

Хореограф-утікач Влад Яма показався в компанії Наталії Могилевської