in

Поки Потап виправдовується перед українцями — NK у мініатюрному міні запалила з гарячим латиноамериканцем

Поведінка подружньої пари Потапа і Насті Каменських з кожним днем ​​все більше розчаровує шанувальників, що залишилися в Україні.

Незважаючи на критику співвітчизників та заклики колег по сцені залишитися на батьківщині та організувати виступи перед бійцями на фронті, щоб допомогти підняти їхній бойовий дух, 43-річний репер продовжує їздити світом, дратуючи всіх фотографіями з різних гламурних курортів. Виправдовуючи свої подорожі, співак заявляє про свій величезний внесок у розвиток українського шоу-бізнесу під час повномасштабної війни.

Не краще веде себе та його дружина, Настя Каменських. Нещодавно вона оскандалилася вульгарним чином у кліпі «Молоко «, який викликав хейт в Мережі. Подібно до чоловіка, артистка не звертає уваги на зауваження і вже миготить оголеними телесами на мексиканському телебаченні. Українка знялася в розважальному шоу в Мехіко і навряд чи в кого склалося враження, що ця жінка — представниця країни, де третій рік триває повномасштабна війна.

«Яка весела та чудова програма у нас була!» — поділилася враженнями Каменських у соцмережі.

 

Не впустила 37-річна артистка можливості втерти носа чоловікові, сфотографувавшись в обнімку із спекотним латиноамериканцем — телезіркою Енріке Маяготья.

Настя Каменських та Енріке Маяготья

Читайте також. «Я у захваті, а ви?! — Джамала кардинально змінила зачіску і похвалилася новим чином

Мамині гени: син Повалій видав порцію маячні про мобілізацію в Україні та виправдав росіян

«Дорогенький, це не «складна ситуація»»! — Каменських розплакалася, коли мексиканський ведучий заговорив про Україну