in

«Як ви там?» — обвішана золотом Каменських з-за кордону поцікавилася справами українців після чергового обстрілу

Співачка Настя Каменських втратила левову частку своїх прихильників в Україні, коли разом із своїм чоловіком Олексієм Потапенком втекли за кордон за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення і не поверталися назад впродовж кількох місяців, незважаючи на заклики співвітчизників.

Варто відзначити, що і після повернення критики у бік зіркового подружжя не поменшало. Особливо це стосується Потапа, який регулярно дратує українців фотографіями відпочинку з різних гламурних куточків світу, не гребуючи компанією росіян. NK у той самий час навпаки, стала значно менше з’являтися на публіці, що породило чутки про розлад у їхній сім’ї.

Немов би намагаючись довести, що у них все добре, нещодавно пара ледь не вперше показалася разом. Доволі несподівано Потап з Настею засвітилися аж у Південній Америці, вкотре викликавши масу запитань щодо того, як саме 42-річному Потапу вдається перетнути кордон, незважаючи на заборону виїзду для звичайних чоловіків.

Каменських у Колумбії. Фото: www.instagram.com/kamenskux

Намагаючись відволікти увагу від чоловіка, Каменських робить вигляд, що її небайдужа їх доля і навіть ціквиться станом справ підписників у Інстаграм. Днями вона поширила в Мережі свіже фото, на якому постала у сукні із відвертим декольте, розпущеним волоссям та безліччю золотих прикрас у вухах, на шиї і руках. «Друзі, як ви?», — підписала світлину NK.

Фото: www.instagram.com/kamenskux

В коментарях користувачі вкотре нагадали Насті про поведінку іі чоловіка:

  • В Іспанії, з Потапом пиво п’ю на пляжі!
  • Потап як там на фронті? Може чим допомогти?
  • А Настя любить золото!

Читайте також. «В мене батяня теж часто наліво ходив»: Волошин прокоментував інформацію, що він зраджував Трінчер

Водоліям — багато грошей, Стрільцям — скандал: Гороскоп на 28 березня по картах Таро

«Сподіваюся, розуму вистачить!», — Алла Пугачова зізналася, що найбільше мріє про припинення війни