in

«Стаю на захист своєї країни!»: відома українська акторка поповнила лави ЗСУ

Українська акторка Національного драматичного театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поповнила лави ЗСУ. На її рахунку чимала кількість ролей у виставах. Зокрема «Колір жакаранди», «Дамський кравець», «Загадкове нічне вбивство собаки» та інші.

Таке рішення актриса прийняла ще в перші дні повномасштабного вторгнення. Зірка стояла в чері до ТЦК, але тоді їй відмовили в службі, мовляв, що її час ще не настав. Днями Марія повідомила на своїй сторінці в соціальних мережах, що таки стала військовослужбовцею та, як доказ, показалася у військовій формі.

Марія Агапітова й Ілля Пономаренко у виставі «Антігон»

«2022 року, стоячи в величезній черзі в ТЦК, мене не взяли зі словами: «Настане і твій час». Ось він і настав!  Я стаю на захист своєї країни!» — поділилася Агапітова.

Марія Агапітова

Також зірка звернулася до підписників з важливим проханням допомогти зібрати кошти для обмундирування.

«Мені потрібна хороша броня, тому що я хочу мати дітей і вийти на сцену. Мені видали все необхідне, але жіночого, тим більше анатомічного, на жаль, немає. А найжахливіше, що для жінок все вдвічі дорожче», — зізналася захисниця.

Читайте також: Ведучий «Єдиного марафону» Орест Дрималовський у прямому ефірі повідомив, що іде служити у ВСУ: «Це був мій останній ефір»

«Живу комфортно»: 15-річний син Потапа розповів скільки витрачає коштів в місяць

Популярний російський репер виступив на концерті у футболці «Азов» та заспівав українською