in

Галкін пояснив схожість його сина з сином Кіркорова: «Настав час відкрити таємницю»

Четвертий та п’ятий чоловіки Алли Пугачової — давні знайомі.

Мало того, свого часу саме Філіп Кіркоров познайомив Максима Галкіна з Примадонною, і ця зустріч згодом стала доленосною. Оскільки шлюб Пугачової та Кіркорова на той час вже був чисто формальним, згодом чоловіки тривалий час залишалися добрими знайомими. Гуморист не втрачає можливості покепкувати з довгов’язого болгарина, висміюючи його манеру поведінки і чутки про сексуальну орієнтацію.

Вже після розлучення з Аллою Борисівною сурогатна мати народила Кіркорову двох дітей: дочку Аллу-Вікторію, якій уже виповнилося 12, та сина Мартіна якому зараз 11 років. У сім’ї Пугачової та Галкіна також з’явилися хлопчик і дівчинка і також від сурогатної матері. Гаррі та Ліза – практично ровесники дітей Кіркорова – їм цього року виповниться по 11 років.

Спадкоємці Галкіна та Кіркорова

Багато шанувальників відзначають вражаючу зовнішню подібність Мартіна Кіркорова та Гаррі Галкіна. І сам гуморист одного разу вирішив прокоментувати це спостереження.

Останнім часом уважні підписники, пронизливі користувачі та гострі очі журналісти помітили, що наш син Гаррі стрімко схожий на поп-короля Філіпа. Настав час підняти портьєру таємниці, здути пилюку з сімейних архівів, провітрити горище спогадів, закрити це вікно підозр, що зависло… Насправді я — син Кіркорова, а Гаррі — його онук!

Читайте також. Став схожим на Леонтьєва: Микола Тищенко шокував виглядом свого обличчя після уколів ботоксу

«Сини які «краш», особливо старший»: 20-річний спадкоємець Меладзе та Джанабаєвої вразив своєю вродою

Пішла по руках: Ольга Полякова показала, як пустує в лісі з накачаним хлопцем