in

Наставила роги Потапу: Каменських відкрито заявила про новий роман

Українська співачка Настя Каменських, яку ЗМІ постійно розлучають з її чоловіком репером Потапом, випустила нову пісню та кліп «Гріхи» з молодим виконавцем Ostrovskyi.

Їх неочікуваний дует з палким молодиком обговорюють вже більше тижня, а сама композиція сколихнула соціальні мережі з моменту прем’єри та потрапила в тренди. Нагадаємо, що це не перша робота Каменських з Ostrovskyi. Декілька місяців тому вони разом презентували хіт «Молоко».

На своїй сторінці в Інстаграм артистка знову привернула увагу своїх прихильників, розмістивши нове відверте відео, на якому фліртує з молодим 25-річним виконавцем. В кадрі чітко видно, що вони стараються виразити свою пристрасть та захоплення, їх губи майже доторкаються одне одного. Створюється враження, що їм не терпиться залишитися наодинці аби не стримувати своїх емоцій.

«Мовчи, мовчи» — інтригуючи підписала Каменських.

Прихильники співачки розділилися на дві групи після побаченого: одні вважають, що між виконавцями лише робота і нічого більше, а інша частина впевнена, що між Каменських та Островським може бути роман, не дивлячись на суттєву різницю у віці:

  • Погані актори. Видно, що намагаються показати свою сексуальність, але так неприродно.
  • На жаль, для Насті не по стану, не гармонійно!! Занадто хлопець молодий.
  • Не носити Потапу більше кепку…на роги не налізе.
  • Настя вже відкрито пішла на зраду.

Читайте також: ПОЛЯКОВА ПУБЛІЧНО ЗВЕРНУЛАСЯ ДО ВІДОМОЇ РОСІЙСЬКОЇ БЛОГЕРКИ ЗІ СЛОВАМИ ВДЯЧНОСТІ

Полякова публічно звернулася до відомої російської блогерки зі словами вдячності

Вже не в тренді: хореограф-утікач Влад Яма «здувся» та повернувся до російської мови