in

Ти заслуговуєш на свято: Наталка Денисенко зворушливо привітала чоловіка-захисника з днем народження

Акторка присвятила коханому теплі слова та показала його фото з фронту.

 Андрій Федінчик – українському акторові та бійцю ЗСУ виповнилося 38 років. Дружина захисника, акторка Наталка Денисенко, передала на фронт сюрприз, а також тепло привітала коханого в соцмережах.

На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала кілька фотографій із чоловіком-військовим та присвятила йому зворушливі рядки. “Сьогодні день народження у мого чоловіка. Захисника України, заслуженого артиста України, талановитого актора, скромної та дуже справедливої людини, чудового батька, палкого коханого. Чоловіка – яким можна пишатися!”, – пише Наталка.

“Так, Андрій Федінчик – хоч ти не ідеальний (але це я тобі говорила у всі дні, а сьогодні твій день народження), я все одно ніколи не втомлювалася нахвалювати тебе (хоч ти і не любиш це), і казати що ти – неймовірна людина”, – звернулася акторка до коханого.

Денисенко також згадала минулий день народження Федінчика, який сім’я зустріла у підвалі, ховаючись від російських ракет. За словами Наталки, вони із сином вітали Андрія, а він лежав у спальному мішку та посміхався.

“В цьому році тебе привітали твої побратими сюрпризом який я змогла передати тобі у відрядження, хоча ти і забороняв… Але ти заслуговуєш на свято! Заслуговуєш на кращі ролі, на прекрасне життя, на щастя, любов, і повагу оточуючих!, – написала Наталка. – З днем народження, коханий! Я вірю, що наступне, все ж ми будемо відмічати як справжнє свято”.

До привітань акторки приєдналися її підписники та колеги з шоу-бізнесу. Коментарі залишили Ілона Гвоздьова, Леся Нікітюк, Анатолій Анатоліч, Артур Логай та інші.

“З Днем народження! Нехай Боженька оберігає, та якнайшвидшого повернення додому!”, “З Днем народження героя і справжнього чоловіка”, “З іменинником. Дякую захиснику. Міцного здоров’я, швидшого повернення додому та здійснення всіх мрій”, “Вітаю. Бажаю міцного здоров’я та швидшого повернення додому з перемогою!”, – вітають українці в коментарях.

Скандальний репер Каньє Вест приїхав до Москви — стала відома причина

«Круто бути заброньованим!» — Григорій Решетнік вирушив на відпочинок та нарвався на критику