in

Кіпрське громадянство та пентхаус за 2 млн євро з видом на Середземне море: як Пугачова та Галкін влаштувалися на Кіпрі

Попри прогнози скептиків, після виїзду з підмосковного замку Алла Пугачова та Максим Галкін не залишилися без даху над головою.

Наразі зоряна родина фактично проживає на дві країни. Переважно артистів можна зустріти на вуличках маленького містечка Кесарія, неподалік столиці Ізраїлю. Тут вони живуть в особняку, що належить братові Максима Галкіна Дмитру. Вартість вілли оцінюють у 6 млн доларів.

Особняк Пугачової та Галкіна в Кесарії

Крім того, Пугачову та Галкіна часто бачать на Кіпрі. Декілька років тому вони придбали на березі моря апартаменти за 2 мільйони євро і тим самим за законом стали повноправними підданими острівної держави. «У нас є європейські паспорти, оскільки багато років є мешканцями Європейського союзу і можемо будь-якої миті жити в одній із 27 прекрасних цивілізованих країн», – говорив гуморист під час одного з концертів.

Вид з вікна у квартирі Максима Галкіна на Кіпрі

Квартира Примадонни знаходиться в найвищому хмарочосі столиці Кіпру Лімассола. Будівля висотою 170 м розташована на першій береговій лінії. У комплексі є критий спа-салон і басейн, 4 бутіки та ресторан.

Будинок, в якому знаходиться квартира Алли Пугачової

Читайте також. “У мами і доньки одна усмішка”: Алла Пугачова на дні народженні Максима Галкіна вразила мережу

Тіна Кароль похвалилася формами в чорному топі та ультракоротких шортах — ідеальний прес!

«Мріємо про дівчинку»: Ірина Федишин вперше прокоментувала третю вагітність