in

Уся сім’я в зборі: Максим Галкін показав новий будинок в Ізраїлі (ВІДЕО)

Гуморист Максим Галкін, який уже майже два роки не мешкає в РФ, вперше показав свій дім Ізраїлі.

Артист вже відкрив цьогорічний творчий сезон і встиг побувати з концертами в Австралії та Азербайджані. Повернувшись із далекого турне, 47-річний Галкін насолоджується відпочинком у родинному колі та поділився з передплатниками кадрами вільного проведення часу.

Виявилося, одним із улюблених занять шоумена є збирання конструктора. Максим Олександрович із неприхованим азартом продемонстрував нову покупку — яскравий конструктор із величезною кількістю деталей. «У цьому наборі 5 тисяч деталей!», — з подивом сказав Галкін. На фоні було чути голос Алли Пугачової із коментарем: «Та це взагалі!».

Незважаючи на те, що сам артист представив головоломку завданням для десятирічного Гаррі — сам хлопчик вважав за краще пограти у відеогру, затишно вмостившись у кріслі. «Тато подарував мені конструктор, і як приз він повинен його збирати. Це як втішний приз», — жартома прокоментував спадкоємець пародиста.

Скріншот: www.instagram.com/maxgalkinru

74-річна Алла Борисівна тим часом розважалася грою в карти з 10-річною Лізою. «Хто виграє?» — поцікавився гуморист у дочки, додавши, що мала гарні карти на руках. У кадр також потрапив улюблений вихованець зіркової родини — чорна собачка Роккі. Судячи з відео, мешканці будинку зібралися у великій вітальні.

Обстановка у приміщенні підібрана у приємних молочних тонах, у центрі кімнати виднівся скляний круглий стіл, за яким, власне, зібралися присутні.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Зважаючи на те, яка величезна кількість підписників попросила Галкіна показати результат збору конструктора, незабаром слід чекати на другу частину відео. Також у коментарях фанати відзначили якими дбайливими батьками є Алла Борисівна та Максим Олександрович і відзначили спокій і затишок, що панує в їхній родині:

  • Максим хороший тато, синок красень, найголовніше сім’я!!!
  • Яка мила сім’я! Всім би таких батьків 😍
  • Послухати Голос Алли навіть за кадром це «Щастя» ❤️Всі так звані зірки піаряться фальшиво та нещиро. Ви щирі та справжні, а це цінується у будь-які часи! 🙏❤️
  • Улюблена сім’я 😍❤
  • Як же пощастило вашим діткам із такими батьками. Люблю!
  • Щастя вам, хлопці, від щирого серця, миру і процвітання!

Читайте також. «Як і в нас, в Ізраїлі!» — Галкін довів до сказу росіян однією фразою, коли показав на відео, що об’єднує Ізраїль та Австралію.

Ракам — неочікуваний можливості, а Близнюкам — успіх у всіх сферах життя: гороскоп на 14 лютого

«Я вдруге сказала ТАК!» — Анна Трінчер шокувала заявою у переддень Святого Валентина