in

«Мріємо про дівчинку»: Ірина Федишин вперше прокоментувала третю вагітність

Популярна українська співачка Ірина Федишин розставила всі крапки над «і» щодо своєї третьої вагітності.

Після прем’єри кліпу на пісню «Секрет» в Мережі активно почали обговорювати те, що артистка перебуває при надії. У відео зірка знялася разом зі своїм чоловіком Віталієм Човником, а в кінці ролику подружжя продемонструвало помітно округлий живіт Ірини. Після перегляду фанати дійшли думки, що це прямий натяк на вагітність. Втім, задумка кліпу була зовсім іншою і не всі вловили її суть, навіть батьки.

«Мені здавалося, якщо чесно, що всі зрозуміли, що це був лише кліп. Але виходить – ні. Навіть моя мама, яка все-все про мене знає, подивилася відеокомпозицію, та й каже: «Я не зрозуміла, що це таке?». Ми батькам не розповідали, про що буде кліп, лише з режисером це обговорювали«, — поділилася Федишин.

Ірина Федишин в кліпі «Секрет»

Таким чином співачка спростувала свою вагітність, але запевнила, що вони з чоловіком вже планують третю дитину. Закоханні вже мають трьох синів, тому мріють про донечку.

«Ми думаємо про третю дитину, але зараз я не вагітна. Мріємо з чоловіком про дівчинку. Навіть мій кліп – це свого роду посил про те, щоб наша мрія здійснилася» — додала артистка.

Читайте також:  ТІНА КАРОЛЬ ПОХВАЛИЛАСЯ ФОРМАМИ В ЧОРНОМУ ТОПІ ТА УЛЬТРАКОРОТКИХ ШОРТАХ — ІДЕАЛЬНИЙ ПРЕС!

Кіпрське громадянство та пентхаус за 2 млн євро з видом на Середземне море: як Пугачова та Галкін влаштувалися на Кіпрі

«Потрапляю під мобілізацію»: відомий співак зізнався, чому боїться повертатися в Україну