in

«Це якесь пекло!»: Максим Галкін довів до істерики росіян своєю реакцією на обстріл «Охматдиту» в Києві

Російський гуморист Максим Галкін, який з перших днів повномасштабного вторгнення засудив злочинні дії РФ, відреагував на масований ракетний обстріл.

Нагадаємо, в понеділок 8 липня російські загарбники здійснили ракетну атаку по Україні. В наслідок цього було зруйновано один із корпусів дитячої лікарні «Охматдит» в Києві. Комік, як і його дружина Алла Пугачова, яка різко відреагувала на ракетний обстріл, також не пройшов повз та прокоментував злочинні дії Росії. В той момент, коли ракета поцілила в медичний заклад, лікарі проводили три операції на серці, одна з яких була з відкритою грудною кліткою. Саме про це Максим розповів в окремому дописі на своїй сторінці в Інстаграм.

Також Галкін озвучив сумну статистику жертв після ракетної атаки, серед яких велика кількість дітей, які проходили на той час лікування в медичному закладі.

«Одне з жахливих фотодоказів сьогоднішнього дня – лікарі продовжують робити операцію на відкритому серці дитини просто під час ракетної атаки РФ. Станом на зараз після масованої атаки України 37 загиблих, серед них троє дітей, 170 поранених, з них 13 дітей. Це якесь пекло, якому немає кінця. Дуже глибокі співчуття родинам загиблих» — написав шоумен.

Максим Галкін відреагував на російський обстріл України

Галкін, розуміючи, що після цієї публікації росіяни накинуться на нього з гнівними коментарями та погрозами, вимкнув коментарі під дописом. Втім це не зупинило їх і вони почали обурюватися під іншими публікаціями актора:  «Гей ти, навіщо вводиш в оману людей. Ця ракета не з Росії. Очі розплющи», «Євреям слова не давали».

Читайте також: СЕСТРА МАШІ ЄФРОСИНІНОЇ ЛІЗА ЮЩЕНКО, ЯКА ЖИВЕ І РОЗВАЖАЄТЬСЯ В МОСКВІ, ОДНИМ СИМВОЛОМ ВІДРЕАГУВАЛА НА МАСОВАНУ АТАКУ ПО УКРАЇНІ

«Усьому є межа»: Пугачова різко відреагувала на обстріл Охматдиту Росією

Донька зірки «Моя прекрасна няня» показала, який вигляд мала Заворотнюк перед смертю