in

Сестра Маші Єфросиніної Ліза Ющенко, яка живе і розважається в Москві, одним символом відреагувала на масовану атаку по Україні

Сестра української телеведучої Маші Єфросиніної Ліза Ющенко відреагувала на масований ракетний обстріл РФ по Україні, який стався 8 липня.

Модель вже тривалий час живе та працює в Росії і за 2,5 роки повномасштабної війни жодним чином не висловила своєї позиції. Лише у минулому році на свій день народження вона зізналася, що мріє про настання миру. Нагадаємо, що російські окупанти 8 липня цинічно обстріляли дитячу лікарню «Охматдит» у Києві, де лікуються діти з усієї України від важких хвороб.

Через своє українське коріння та в знак солідарності колишня невістка експрезидента України Віктора Ющенка відреагувала на моторошні події, які сталися внаслідок ракетного обстрілу. Блогерка видавила із себе лише одне червоне розбите серце на чорному фоні, яке характеризує біль та розпач. Втім, жодного слова вона так і не промовила.

Ліза Ющенко відреагувала на обстріл

Цинізм публікації дивує, адже Ліза є частим гостем світських тусовок у Москві і щоразу демонструє розкішні образи за десятки тисяч доларів, в той час, коли на її Батьківщині гинуть невинні люди від рук російських загарбників.

Читайте також: «ТАНЦІ НА КРОВІ»: АЛІНА ГРОСУ В ДЕНЬ МАСШТАБНОЇ АТАКИ РОСІЇ ПО КИЄВУ РОЗІЗЛИЛА УКРАЇНЦІВ

«Танці на крові»: Аліна Гросу в день масштабної атаки Росії по Києву розізлила українців

«Усьому є межа»: Пугачова різко відреагувала на обстріл Охматдиту Росією