in

«Це свята жінка!” — Маша Єфросиніна відверто зізналась, чи відвідала нещодавно її мама день народження внучки в Москві

Ні для кого не секрет, що в Маші Єфросиніної є сестра Ліза Ющенко, яка була дружиною сина колишнього українського президента Віктора Ющенко. Ліза, разом зі своєю донькою від першого шлюбу, вже давно перебралася до Москви, де будує своє життя з якимось російським бізнесменом.

Відомо, що Маша обірвала зв’язки зі своєю рідною сестрою через різні політичні погляди і Мережею почали ширитися чутки, що мама Маші нещодавно була в росії на дні народження своєї онуки. Були навіть фото, де мама телеведучої радісно танцює з онукою на урочистій події. Прихильники в Мережі вирішили запитати в Єфросиніної, чи образливий їй був той факт, що її мама поїхала до росії, поки в Україні відбувається неминуче?

Маша на такі запитання відреагувала дуже різко. Зірка заявила, що її мама нікуди не їздила і це все фейки, тому попросила не зачіпати її маму з дурними наклепами. Сама Єфросиніна вже звикла до таких балачок, а-от її мама – ні.

“Добре, я звикла до постійних наклепів, а-от мама ще ні. Відчепіться від неї. Це свята жінка!”, – написала телеведуча.

Зірка спростувала ці чутки інформацією про те, що її мама вже 8 місяців перебуває у Варшаві та доглядає її сина, поки Маша влаштовує благодійні місії не лише по Україні, але й в сусідніх країнах. Мама телеведучої дбає про добробут та щастя свого ще не дуже дорослого онука, а в той день, коли в доньки її сестри були іменини, мама була саме з сином телеведучої.

“Це просто неможливо, де ви берете всю цю х**рню? Іноді, краще говорити такою прямою мовою”, – каже Єфросиніна.

Володимир Остапчук оприлюднив архівні фото, на котрих позує з трендовою зачіскою боб-каре

«Хочеться розірватися на 158 частин» — куди зникла героїня серіалу «Не родись вродливою» та уроженка з України Ольга Ломоносова