in

«Українці хотіли взяти у заручники моїх дітей!» — зрадник Серьога підтримав окупантів і видав нісенітницю про Україну

Виконавець хіта «Чорний бумер», співак Сергій Пархоменко, більш відомий як Сергій багато років прожив в Україні.

Уродженець міста Гомель у Білорусі, артист збудував успішну кар’єру в Києві та навіть став членом журі одного з найпопулярніших телевізійних шоу країни — «Х-Фактор». Тут він познайомився з танцівницею Поліною Ололо, яка згодом стала його дружиною та народила йому двох дітей – хлопчиків Марка та Платона.

Вже після розлучення жінка зізналася, що шлюб із Сергієм був для неї сущим пеклом — чоловік часто входив у тижневі запої під час яких тримав дружину під замком і бив її.

Серьога та Поліна Ололо

Після розпаду сім’ї між Сергієм і Поліною продовжувався судовий позов з приводу того, з ким залишаться їхні діти. Колишня дружина репера програла суд у справі, з ким житимуть їхні спільні діти. За рішенням суду Марк і Платон повинні жити зі своїм батьком.

Поліна Ололо з дітьми від репера Серьоги

За кілька днів до початку повномасштабного вторгнення скандальний артист вивіз хлопчиків із України з дозволу матері. Нині його старший син Марк навчається у Суворовському училищі, молодший Платон ходить до загальноосвітнього ліцею. Декілька днів тому в ефірі авторської програми пропагандиста Корчевнікова Серьога заявив, що забрав дітей, оскільки боявся, що в Україні їх можуть взяти в заручники з метою тиску на співака:

Я зробив усе, щоб пацанів звідти вивезти… Я неодноразово отримував пропозицію змінити свою позицію. Навіть після того, як почалася війна, отримував дзвінки із погрозами, листи. На мене намагалися чинити тиск, але це неможливо, бо єдиний момент, де мені можна було б зробити боляче, стосувався моїх дітей… Я не хотів, щоб моїх синів виховував нацист! Їх просто взяли б у заручники для того, щоб чинити тиск на мене. Використовувати мене як інформаційну зброю. Там бувби великий спектр можливостей, розумієте?

Серьога з дітьми

Читайте також. «Усьому є межа»: Пугачова різко відреагувала на обстріл «Охматдиту» Росією

Несіть «Оскара»! Повалій розридалася, розповідаючи, як її зустрічали діти в окупованому Луганську

Лідер гурту «Бумбокс» помстився РФ за ракетний удар по «Охматдиту»