in

Оконфузилася: російська пропагандистка Ольга Бузова на високих підборах звалилася на лід та засвітила лишнє

Російська телеведуча реаліті-шоу «Дом-2» Ольга Бузова, яка підтримує російсько-українську війну та політику кремлівського диктатора, потрапила у курйозну ситуацію.

Скандальна акторка днями відвідала Білорусь, куди вона приїхала з важливою місією. Для неї доручили відкрити хокейний матч збірної мінського «Динамо» і казанського «Ак Барса», символічно викинувши шайбу. На льодовій арені путіністка з’явилася в супроводі опального продюсера Йосипа Пригожина та репера Серьоги, які підтримували білявку за руки.

Фігурантка бази «Миротворець» для світського заходу одягла стильний червоний брючний костюм, бюстгальтер навипуск і туфлі на високих підборах, які «підвели» Бузову на льоду, коли вона вирішила прогулятися по арені. Російська пропагандистка послизнулася та впала, засвітивши свої жіночі принади в прозорому ліфі.

Читайте також:  Цієї весни, в одному з місцевих готелі Швейцарії, путіністку на стійці реєстрації випадково зустріли українці. Вони нагадали Бузовій про звірства, які вчиняють російські окупанти на нашій землі і про українських дітей, яких вбивають росіяни.

«Звідки ви знаєте, де мої діти?» — Олексій Данілов заявив, що його сини служать в лавах ЗСУ

Розважає росіян разом з матір’ю: як зараз виглядає 12-річна донька зрадниці Ані Лорак, яка проживає в РФ