in

«Відсвяткуємо перемогу!»: співачка-зрадниця Повалій розмріялася про концерт в Києві

Співачка українського походження Таїсія Повалій, яка з перших днів війни живе в РФ та відверто підтримує російську агресію, заговорила про концерт у Києві.

Артистка, яка називає війну «спасінням» дала широке інтерв’ю російському блогеру Лілії Абрамової. Під час розмови, серед іншого, 59-річна співачка розповіла щемливу історію про поїздку до тимчасово окупованої частини України. За словами «скромниці», один із фанатів цілий день простояв у її гримерки, щоб розповісти їй, що для нього «є всі артисти, а є Таїсія Повалій!».

Також у розмові Повалій гордо заявила, що досі носить звання народної артистки України і цього статусу її позбавити не зможуть. Мало того, співачка-зрадниця заявила, що після закінчення війни вона ще повернеться до Києва та дасть концерт. Втім, як тільки артистка приїде до України — її одразу заарештують, адже цьогоріч СБУ оголосило їй підозру відразу за трьома статтями КК України.

Таїсія Повалій

«У них немає процедури позбавити мене звання. Вони можуть говорити все, що завгодно. Звання є, воно в мене в душі. Чи народну любов змогли в мене відібрати — треба перевірити. Давай поїдемо до Києва. Я хочу зробити концерт в Києві, на Донбасі» — видала Повалій.

Читайте також: «УКРАЇНЦІ ХОТІЛИ ВЗЯТИ У ЗАРУЧНИКИ МОЇХ ДІТЕЙ!» — ЗРАДНИК СЕРЬОГА ПІДТРИМАВ ОКУПАНТІВ І ВИДАВ НІСЕНІТНИЦЮ ПРО УКРАЇНУ

Лідер гурту «Бумбокс» помстився РФ за ракетний удар по «Охматдиту»

70-річна киянка Любов Успенська перемогла у номінації «Надбання Росії!»