in

«Сцикло» — скажете ви? Зате живе сцикло!», — син зрадниці Повалій живе в Іспанії і називає себе ухилянтом

40-річний Денис Повалій — єдиний син співачки-зрадниці Таїсії Повалій яка була членом Партії Регіонів, підтримувала Януковича, а після початку повномасштабного вторгнення залишилася жити в РФ.

Сам Денис оселився в Європі, хоча ще 24 лютого був у Москві, де разом із матір’ю записував шоу на першому російському каналі. Про це він проговорився, коли вітав Таїсію із Днем народження у своєму Інстаграм і навіть опублікував там  відео із його спільного виступу на сцені.

Фото: Фото: instagram.com/denis.povaliy

«З днем народження, люба мамо. Знай, що я люблю тебе, незалежно від того, що вони говорять (і що ти робиш чи ні). За іронією долі, цей епізод був знятий саме 24.02.2022. Дякую богу, що встиг записати гарну музику з найближчою. Я тільки сподіваюся, що краще ще попереду. Ми всі маємо молитися за мир», — підписав публікацію Денис.

Скріншот: instagram.com/denis.povaliy

У відповідь на питання як він може дозволити собі виступати на російському ТВ під час війни, син Повалій, за прикладом Ані Лорак, зайняв позицію «людини миру» і закликав молитися і просити про припинення вогню, однак ніяк не засудив дії росіян. Крім того, чоловік відмітив, що його російські колеги «бажають сил своїм воїнам», а дії українців, які стали на захист своєї землі зі зброєю в руках, назвав помилкою.

«Я в шоці з приводу того, що відбувається. 21 століття на подвір’ї, а мир встановлюється за допомогою танків і ракетниць. Ненависть множить ненависть, знищуючи нас зсередини. Давайте просто молитися і просити про мир. Постити трупи загиблих солдатів і дітей вважаю цілком доречним — до деяких не доходять масштаби трагедії. Іти ж, добровільно брати в руки автомат і стріляти по собі подібним до переможного — помилкою. Війна — абсурд, атавізм, кам’яний вік. Нам потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам», написав Денис Повалій через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення.

Своє перебування за кордоном співак пояснив тим, що він має право вільно виїжджати з країни, оскільки має інвалідність другої групи.

Скріншот: www.instagram.com/den_povaliy

Зараз Денис Повалій постійно проживає в Іспанії. Народний артист України Павло Зібров в одному із інтерв’ю розповів, що його товариш, який також проживає в цій країні, живе поряд із сином зрадниці. «В Іспанії у них є майно — гарний будинок на березі моря. Я там не був. Але знаю, тому що поряд з ними живе мій друг. Там зараз мешкає Денис», — розповів Павло Зібров.

Денис Повалій в Іспанії називає себе «ухилянтом»

Нещодавно Денис зробив ще один пост, у якому спробував пояснити свою поведінку моральними і релігійними переконаннями. «Щось усередині каже мені, що я не зможу вистрілити і навіть віддати наказ це зробити. Ось ЦЕ — гріх, і нічиї землі не варті життя дітей, нехай вже дорослих… «Сцикло» — скажете ви? Зате живе сцикло, і не будуть застрелені вороги переслідувати ночами», — написав чоловік. Цікаво, що публікацію він супроводив хештегом #ухилянт і посміявся над докорами про його «білий квиток» і питаннями «чому не на фронті».

Судячи з усього, таких питань до сина запроданки було багато, тому що зараз сторінка Дениса Повалія у Інстаграм видалена.

Читайте також: У Росії масово здають квитки на концерти відомої української співачки: гастрольний тур на межі зриву

Таро гороскоп на 29 лютого 2024 року для всіх знаків Зодіаку

«Два роки смертей» — відомий американський фігурист підтримав українців у роковини повномасштабного вторгнення