in

«Запитайте в нього особисто, а потім п**діть!» — дружина Козловського накинулася на Фаріон, яка засумнівалася у його службі

Через суд поновлена ​​на посаді професорки Львівського університету Ірина Фаріон потрапила до чергового скандалу.

У розмові з журналістами мовознавець висловив сумнів у тому, що відомі українські артисти, які заявили про вступ до лав ЗСУ, насправді не захищають країну, а лише виступають перед військовими. При цьому філологиня згадала імена Святослава Вакарчука та Віталія Козловського. Примітно, що ніхто з них не удостоїв професорку відповіддю, проте дружина Козловського все ж таки не стримала емоцій і парирувала випад Фаріон.

«Заїжджати в інфопростір на вигадках та згадках інших людей – це найзручніший спосіб нагадати про себе, нічого не зробивши корисного. Щоправда, Ірина Фаріон? Щоб вам все життя так добре співалося, як співав Віталій Козловський на службі за вашими словами», — написала Юлія Бакуменко в Інстаграм.

Скріншот: www.instagram.com/yuliabakumenko

Юлія Бакуменко порадила скандалістці особисто поспілкуватися з Віталієм Козловським, щоб дізнатися про подробиці його служби. Також дружина артиста поділилася деякими подробицями буднів свого чоловіка, розповівши про те, як він ризикує життям під ворожим обстрілом. Резюмуючи, обраниця співака просто порадила Ірині Фаріон «не п**діти».

«Ви хоч раз посиділи у бліндажі під обстрілом, думаючи, куди наступний снаряд полетить, понюхали амброзії на Донеччині, потягали боєкомплекти, чекали днями на дощ, щоб переміститися по позиціях, поки немає ворожих дронів над головою? Ні? Так спитайте у Віталія, як воно, а потім п**діть», — гнівно зазначила Юлія.

Скріншот: www.instagram.com/yuliabakumenko

Читайте також. Не люкс готель: Козловський вперше показав реалії військового життя на передовій

Акторка Катерина Кістень шокувала, як російська ракета повністю зруйнувала квартиру її тата в Києві

«Я татова донечка, знаменитого на весь світ!» — 10-річна Ліза Галкіна зворушила зверненням до батька