in

«Бувай, невдаха!»: Волочкова та Джигурда зчепилися на публіці та почали з’ясовувати відносини

Тривалий час російська балерина Анастасія Волочкова підтримувала тісні дружні відносини з Микитою Джигурдою.

Російський актор родом із Києва був частим гостем у будинку артистки. Втім, на початку цього року між ними пробігла чорна кішка. Все сталося через те, як в Мережу потрапив провокаційний ролик, на якому Анастасія та Микита у стані сильного алкогольного сп’яніння влаштували ганебні танці і зняли це дійство на відео. У кадрі прихильники путінського режиму ледве контролюють своє тіло та роблять дивні рухи. В якийсь момент Волочкова залишилася без штанів — Джигурда стягнув їх зі своєї партнерки та почав цілувати її в інтимні місця.

Волочкова та Джигурда

Балерина звинуватила Микиту в тому, що це саме він свідомо обнародував їх особисте відео, яке не призначено для сторонніх очей. Після цього вони припинили спілкування та почали публічно при першій же можливості поливати один одного брудом. Нещодавно Джигурда заявив, що знав про пристрасть Анастасії до спиртних напоїв та частенько сам же випивав із нею. Як з’ясувалося, він навіть намагався врятувати колишню подругу від алкогольної залежності.

Волочкову такі зізнання заїли і вона публічно відповіла кривднику.

«З Джигурдою це завжди підстава, це завжди злив якоїсь особистої інформації, це завжди стрес, від якого потім відмиваєшся місяцями. Тому хочу сказати Микиті: «Бувай, невдаха!«, — заявила балерина.

Читайте також: «БОРОДАТА» ДОНЬКА КІРКОРОВА ПУБЛІЧНО ВИСМІЯЛА БАТЬКА ЧЕРЕЗ ІСТОРІЮ З «РОЖЕВОЮ КОФТИНКОЮ»

Через 32 роки: Шерон Стоун у мереживній білизні повторила культову сцену з «Основного інстинкту»

Алкашка: Анастасія Волочкова ошелешила своїм виглядом на фестивалі