in

Стягнув штани і припав губами: Джигурда злив у мережу домашнє відео з п’яною Волочковою

Епатажній парочці Нікіті Джигурді і Анастасії Волочковій було непросто здивувати прихильників, зважаючи на їхні часті непристойні витівки, але вони все ж зуміли це зробити.

Нещодавно в Мережі з’явилося шокуюче відео, зняте в будинку балерини. На ньому помітно п’яні артисти виконували якісь незрозумілі рухи, що трохи нагадували танці. Волочкова була босою та одягнута лише у чорний бюстгальтер і просторі спортивні штани.

Проте і цього її кавалеру виявилося забагато — в якийсь момент Джигурда галантно опустився перед дамою на коліна і різким рухом стягнув її шаровари додолу, відкривши погляду кістляві ноги балерини, що залишилася лише у ледь помітних трусах. Після цього кавалер обхопив Анастасію за сідниці і припав устами до її спіднього. Заслужена артистка РФ при цьому хмільно хіхікала в виглядала надзвичайно задоволеною.

Щоправда, коли Нікіта злив відео у мережу, протверезівшій Анастасії це чомусь не сподобалося. Вона назвала Джигурду «дном і хвойдою».

«Мій дім моя фортеця. Вибачитися має переді мною ось ця зовсім кінчена людина, яка для мене вже настільки впала на дно, з якої вона не підніметься!.. Якщо якась знайшлася людина, яку я не назву більше другом ніколи, то вибачте, будь ласка, але це не моя проблема. Це проблема людини, яка не має совісті. Я вчора дуже засмутилася, звичайно, я плакала. Мені щиро шкода, що зі мною так люди роблять. Я не очікувала цього від людини, з якою я дружу 20 років», — заявила Волочкова і пообіцяла, що після повернення із Мальдів влаштує конференцію, на якій детально все пояснить.

Читайте також: Джигурда виставив себе посміховиськом на Донбасі, куди привіз окупантам-калікам лахміття

«Вгамуйся!» — Ксенія Мішина в роковини трагедії в Дніпрі розізлила українців відвертим відео в бікіні на яхті у Таїланді

Овнам — несподіване грошове надходження, а Терезам — приємна новина: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 січня