in

Чоловік померлої Анастасії Заворотнюк почав судитися за нерухомість артистки

Петро Чернишов через півтора місяці після смерті дружини подав позов до суду через нерухомість Анастасії Заворотнюк.

Зірка комедійного серіалу «Моя прекрасна няня» померла 30 травня після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням. Актриса знала, що їй залишалося мало шансів на одужання. Ще три роки тому зірка залагодила всі питання стосовно своєї спадщини аби рідні не мали між собою конфліктів з приводу цього.

Як з’ясувалося, Анастасія встигла за життя ще придбати квартиру в новобудові. Кому вона залишила її — невідомо. Можливо, саме нею через пів року розпоряджатиметься її чоловік, фігурист Петро Чернишов, адже немає жодної інформації про те, що покійна залишила спадок коханому.Чоловік актриси вже почав судитися за нерухомість дружини і подав позов до суду на забудовника, який, як вважає фігурист, виконав не всі зобов’язання. Скоріше за все цей конфлікт розгорівся вже давно, але стан дружини не дозволяв Чернишову зайнятися вирішенням цього питання.

«Вдівець Петро Чернишов подав позов до компанії-забудовника про невиконання їхніх зобов’язань за участю громадян у пайовому будівництві», — йдеться в дописі росЗМІ.

Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк

Читайте також: «СКАТЕРТИНУ НАГАДАЛА З СРСР»: ОЛЬГУ СУМСЬКУ В ПАТРІОТИЧНІЙ СУКНІ ЗАЦЬКУВАЛИ В МЕРЕЖІ

«Скатертину нагадала з СРСР»: Ольгу Сумську в патріотичній сукні зацькували в Мережі

«Неможливо слухати»: з’явилося відео, як Віра Брежнєва співає наживо