in

Змучена, померла на руках чоловіка: Анастасія Заворотнюк буквально висохла, змінившись до невпізнання

29 травня стало відомо про смерть заслуженої артистки РФ Анастасії Заворотнюк.

Чарівна красуня з чудовим почуттям гумору — такою запам’яталася актриса шанувальникам завдяки яскравій ролі «прекрасної няні» у популярному комедійному телесеріалі. У 2019 році лікарі констатували у Заворотнюка страшний діагноз — злоякісну пухлину головного мозку четвертої стадії.

Багато фахівців вважають причиною захворювання екстракорпоральне запліднення (ЕКО), після чого через деякий час виникла гіобластома. Після аналогічної процедури від раку мозку у 2015 році померла співачка Жанна Фріске.

Анастасія Заворотнюк

Хвороба забрала не лише життя Анастасії, а й її зовнішню красу. Після прийняття гормональних препаратів на початку лікування актриса сильно погладшала, але останнім часом вона буквально усохла, змінившись до невпізнання. 53-річна знаменитість страждала від сильних головних болів, які знімали за допомогою сильних знеболювальних і не могла навіть поворухнути пальцем.

За даними журналістів, Анастасія померла на руках свого чоловіка, фігуриста Петра Чернишова. Всі ці роки чоловік активно працював і брав участь майже у всіх льодових шоу, щоб забезпечити дружині гідний догляд та лікування.

Читайте також: Вже на стилі! Двомісячна дочка Лілії Ребрик у сонцезахисних окулярах розсмішила Мережу

Вже став вище зіркової мами: син Пугачової здивував публіку змужнілим виглядом

Ірина Горова видала заміж 26-річну доньку та показала фото з весілля