in

Більше не Мерилін Монро: названо ім’я найкрасивішої актриси всіх часів

Впливовий портал ListChallenges опублікував список найчарівніших кінодів за всю історію.

Рейтинг топ-100 склали за аналізами відповідного опитування, в якому брали участь, у тому числі й знамениті актриси Бріжит Бардо, Грейс Келлі, Елізабет Тейлор, Наталі Портман та інші.

У результаті найкрасивішою актрисою всіх часів було визнано італійську зірку Моніка Беллуччі. 59-річна знаменитість таким чином «посунула» на друге місце культову красуню Мерилін Монро. Беллуччі відома своєю неземною жіночністю та чарівністю у поєднанні з рідкісним акторським талантом. Вона здобула міжнародне визнання завдяки ролям у таких фільмах, як «Малена» та серіалі «Матриця».

Моніка Беллуччі

А ось трійку лідерів замкнула американська актриса Анджеліна Джолі, риси обличчя якої вважають чи не ідеальними. П’ятірку лідерів замкнули Джейн Менсфілд та Ракель Уелч.

Мерилін Монро

У престижній десятці також опинилися: Айшварія Рай, Аніта Екберг, Ріта Хейворт, Хелена Крістенсен, Урсула Андресс. Примітно, що Кетрін Зета-Джонс та Бріжит Бардо до топ-10 цього разу не потрапили.

Читайте також. «Зводить з розуму»: 59-річна Моніка Беллуччі знялася у відвертій фотосесії, демонструючи спокусливі форми

Дочка Ольги Фреймут показала могилу Ірини Фаріон і публічно звернулася до покійної

Ірина Федишин у звабливому купальнику похизувалася фігурою на португальському узбережжі