in

Максим Галкін вийшов на сцену в Юрмалі і українською заспівав «Смереку»

Російський шоумен Максим Галкін потішив своїх шанувальників україномовним контентом.

З 26 по 28 липня в Латвії відбувся щорічний фестиваль «Laima Rendezvous Jurmala’24», який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Захід проходив під гаслом підтримки України та засудження повномасштабного вторгнення. На заході були присутні зірки з різних куточків світу. Відвідати концерт приїхали й давні друзі Лайми — співачка Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін. Вони є щорічними гостями події.

Гуморист заздалегідь продумав свій виступ та приготував глядачам сюрприз. З’явившись на сцені, Максим звернувся до українців у залі та заспівав українську народну пісню «Смерека». Раніше він зізнався, що активно вивчає українську мову та захоплюється українською народною творчістю. Варто зазначити, що це не вперше, коли артист співає на українській мові. Нещодавно він виконав кілька україномовних пісень на скандальному українському весіллі в Італії.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Maksim Galkin (@galkin_pugachova_fan)

Публіка підтримала виступ Галкіна бурхливими оваціями. Глядачі підспівували та підтанцьовували артисту, а після програми засипали його квітами.

На виступі також були присутні Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, разом із «мамою» Інною Білоконь.  Вони не змогли стримати посмішок та задоволення від виступу Галкіна. Днем раніше Сердючка прямо зі сцени звернулася до Алли Пугачової.

Читайте також: НАТАЛІЯ МОГИЛЕВСЬКА ВПЕРШЕ ПОКАЗАЛА СВОГО ЧОЛОВІКА ВАЛЕНТИНА

Наталія Могилевська вперше показала свого чоловіка Валентина

Немов модель: 75-річна Пугачова зачарувала виходом у міні-шортах на фестивалі Вайкуле в Юрмалі