in

Затрималася ненадовго: Алла Пугачова, що посвіжіла, приєдналася до Галкіна в одній з європейських країн.

Декілька днів тому Мережу підірвала новина про те, що Алла Пугачова раптово повернулася в Москву.

Варто зазначити, що про свій візит вона не сповіщала і на Ленінградському вокзалі з’явилася одна без Галкіна та дітей. Примадонна намагалася заховати обличчя за великими сонцезахисними окулярами. На пероні її зустрів водій та відвіз артистку до замку, який знаходиться у підмосковному селі Грязь. Основною метою візиту стало вирішення деяких формальностей щодо продажу будинку, адже власником замку є Максим Галкін, яки в РФ визнанний «іноземним агентом».

Як стало відомо, зірка вже виїхала з країни-агресорки та наразі перебуває в місті Сігулді, що в Латвії. Це стало відомо з нової публікації шоумена, яку він розмістив у соціальній мережі, додавши геолокацію. Як відомо, там мешкає їхня близька подруга — Лайма Вайкуле, яка також засудила злочинні дії Кремля та виступила проти повномасштабного вторгнення.

На фото Примадонна позувала в світлих джинсах, лоферах та молочній шубці з роспущеними прямим волоссям, а Галкін, навпаки вийшов на прогулянку у темних штанах та кросівках і синій куртці. Зіркове подружжя виглядало усміхненим та щасливим.

«Яка сьогодні сонячна неділя в Сігулді», — написав під знімком гуморист.

Не дивно, що повернення королеви російської сцени шокувало путіністів і вони почали з ще більшою розлюченістю поливати Примадонну помиями в надії, що це пробудить у Алли Борисівни бажання швидше покинути країну-ізгой.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 листопада: Рибам здійснення мрій, Скорпіонам — гроші та кар’єра!

«У тєбя проблєми єсть? Лежи!!!» — з’явилося відео з нагрудної камери поліцейського, який вночі побив військового