in

Наталія Могилевська вперше показала свого чоловіка Валентина

Українська співачка Наталія Могилевська разом із названими доньками вирушила у відпустку на море.

Артистка для відпочинку обрала Одеську область. На своїй сторінці в Інстаграм зіркова мама активно ділиться сімейним контентом. На одному із фото зірка засвітила старшу доньку Мішель та молодшу Софію. Помітно, що 4-річна дівчинка допомагає коханому Наталії готувати страви на мангалі. В той самий час 12-річна Мішель старанно чистить картоплю.

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення Могилевська відшукала своє справжнє кохання в чоловікові, з яким знайома багато років. Втім, вона не поспішала показувати його публіці. Відомо, що обранця знаменитості звуть Валентин і сама вона називає його своїм чоловіком. Проте на відпочинку Наталія не втрималася та з дозволу Валентина показала його у своєму блозі.

На відео, яке виконавиця розмістила на своїй сторінці чоловік дарує квіти коханій та двом донечкам. Рідні, не стримуючи посмішок на обличчі, обмінюються поцілунками та обіймами.

«Зазвичай мій чоловік проти якихось його фото у соцмережах, але я дякую тобі, що ти дозволив мені поділитися цим зворушливим відео. Цілую тебе і дякую за квіти, люблю!» — написала Могилевська під роликом.

Читайте також: ІРИНА ФЕДИШИН У ЗВАБЛИВОМУ КУПАЛЬНИКУ ПОХИЗУВАЛАСЯ ФІГУРОЮ НА ПОРТУГАЛЬСЬКОМУ УЗБЕРЕЖЖІ

Підкреслила апетитний бюст мокрим топом: наречена Роналду розбурхала уяву підписників гарячою фотосесією

Максим Галкін вийшов на сцену в Юрмалі і українською заспівав «Смереку»