in

Афтерпаті: не вечірці з приводу закриття фестивалю Вайкуле станцювала на столі під овації публіки

Минулими вихідними в Юрмалі прогримів міжнародний музичний фестиваль «Рандеву», організований Лаймою Вайкуле.

Захід відбувається щорічно в середині літа і перетворився на своєрідну зустріч старих друзів, які збираються в гостях у іменитої латвійської співачки. Учасниками фестивалю в різні роки були Кріс Норман, Монс Сельмерльов, Крістіне Ополайс, Ксенія Сидорова, Маріо Біонді, Томас Невергрін, Таніта Тікарам, Нані Брегвадзе, Андрій Макаревич, Інтарс Бусуліс, Віра Брежнєва та багато інших – всього понад 200 відомих

Цього року на запрошення Лайми Вайкуле відгукнулися переможець Євробачення 2024 — NEMO, британський гурт Londonbeat, російські гурти «Бі-2» та «Ногу звело», Марія Максакова, українські артисти Вєрка Сердючка, Макс Барських, Настя Каменських, ALEKSEEV.

Андрій Макаревич у Юрмалі

Почесними гостями стали друзі Лайми – Андрій Макаревич, Алла Пугачова та Максим Галкін. В останній день заходу вони зібралися за святковим столом у такій душевній обстановці, що 70-річна Вайкуле піддалася емоціям і станцювала на столі під оплески публіки. Відео вечірки опублікували адміністратори одного з фан-акаунтів Лайми Вайкуле у соцмережі.

Читайте також: 70-річна Лайма Вайкуле вперше заспівала українською!

«Це був особливий день для мене» — відома українська артистка показала зустріч із Аллою Пугачовою

Роналду та його наречена в мокрому міні показали свої розваги без дітей на яхті