in

Лаймі Вайкуле – 70! Галкін зворушливо привітав подругу сім’ї, принагідно принизивши росіян

31 березня одна з найвідоміших артисток за всю історію Латвії Лайма Вайкуле відзначає 70-річний ювілей.

Примітно, що до лютого 2022 року співачка жила в Москві, проте після рішення кремлівської влади розв’язати повномасштабну війну проти України, вона вирішила залишити Росію. паралельно зірка розгорнула активну громадянську діяльність, підтримуючи Україну та закликаючи світову громадськість об’єднатися у боротьбі зі злом.

Вайкуле є давнім другом сім’ї Алли Пугачової та Максима Галкіна. Вони щороку збиралися в особняку Вайкулі під час літніх канікул — Примадонна ніколи не приховувала, що під час липневої спеки їй набагато комфортніше у прохолодній Юрмалі, ніж у задушливій Москві. Еміграція ще більше зблизила давніх колег — Лайма палко підтримала рішення Пугачової виїхати до Ізраїлю і в одному з інтерв’ю заявила, що «Примадонна годувала весь Союз».

У День народження виконавиці «Вернісажу» Максим Галкін зворушливо привітав іменинницю, причому навмисне зробив це латвійською, відмовившись від використання російської мови. «Шановний Максиме, щиро дякую!» , — Написала у відповідь Лайма Вайкуле також рідною мовою.

Читайте також. Віра Брежнєва ніжно привітала доньку з Днем народження та вразила їх схожістю

Віра Брежнєва ніжно привітала доньку з Днем народження і вразила їхньою схожістю

Народилася раніше: Лілія Ребрик детально розповіла про треті пологи та чи був на них присутній її чоловік