in

«Легенди»: Андрій Данилко засвітився в компанії Алли Пугачової

Український артист Андрій Данилко, який виступає в сценічному образі Вєрки Сердючки, показався в компанії російської співачки Алли Пугачової.

В останні дні липня в Юрмалі відбувся грандіозний фестиваль «Laima Rendezvous Jurmala’24», який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Захід проходив під гаслом підтримки України та засудження повномасштабного вторгнення. Примітно, що цього року гостями заходу стали багато українських виконавців. На сцені свої хіти виконали Настя Каменських, Макс Барських, АЛЕКСЕЄВ, Ганна Буткевич та інші.

Одним із найяскравіших виступів українських зірок став вихід на сцену Андрія Данилка. Почесною гостею масштабного заходу стала давня подруга Лайми Вайкуле Алла Пугачова. Помітивши Примадонну у залі, під час перформансу Сердючка звернулася до давньої наставниці.

Після виступу знаменитості встигли поспілкуватися одне з одним та зробити спільне фото. Давні друзі ніжно обійнялися та попозували на камеру. Данилко постав у звичному образі — чорна спортивна кофта, сині джинси, кепка та білі кросівки. Доповненням луку став незмінний аксесуар — чорна медична маска. Примадонна постала в більш святковішому образі. Алла Борисівна позувала в чорних міні-шортах, блузі, довгому піджаку та масивному капелюсі.

«На фестивалі Лайми Вайкуле з Аллою Пугачовою» — підписав Андрій світлину.

Андрій Данилко та Алла Пугачова

Світлина за короткий термін зібрала чимало вподобайок, а також безліч коментарів, які розділилися на дві групи: одна частина — розкритикувала Данилка за фото з російською артисткою, а інші, навпаки,залишилися в захваті:

  • Легенди🙌
  • Дві зірки!!!! Дві яскраві Особи, два Людини!!!!! Дякую, що ви є!!! 🤗
  • Зробив таки фотку! Молодець!👏🔥
  • Не розумію виконання російською на концертах Сердючки під час повномасштабної війни і цього фото.
  • Це фото максимально недоречне. Допоки росіяни воюють проти нас, не нормально їх тягнути в наш простір!

Нагадаємо, що в останньому інтерв’ю Данилко пояснив, чому не відмовляється від російської мови.

Читайте також: «Ніяк не можу подолати цей бар’єр» — Алла Пугачова вперше відверто відповіла, чому не виходить на сцену

«Українська барбі»: Віра Брежнєва топлес прорекламувала сумку відомого бренду

«Знаю, що винен!», — Потап публічно вибачився у Каменських і вона відреагувала