in

«Попав у п’яну бійку!» — Данилко з’явився у кріслі журі нацвідбору Євробачення із заклеєним лицем

Одним із членів журі цьогорічного відбору до Євробачення-2024 бу Андрій Данилко, який має успішний досвід виступу на найпрестижнішому пісенному конкурсі континенту.

50-річний співак вразив публіку одразу двома несподіванками. По перше глядачі вперше почули як «Сердючка» говорить українською. Шоумен одразу попередив прихильників, щоб вони не судили його суворо за його вимову, і не дивувалися, коли у його словах проскакуватиме суржик.

Не менший подив у присутніх викликав зовнішній вигляд Андрія Михайловича. Крім вже звичних маски і бейсболки на обличчі артиста «красувався» медичний пластир. Співак одразу пояснив, що на його щоці з’явилася несподівана проблема, яку не вдалося загримувати, тому довелося заклеїти це місце пластиром. «Була п’яна бійка», — чи то жартома, чи то всерйоз додав Данилко.

Скріншот

Варто відзначити, що цього вечора образ артиста доповнювали вушка і бантик Міккі Мауса. «Я сьогодні няшний. Мені все подобається», — пояснив таку обновку Данилко.

Читайте також: «Записали у резервісти, бо у мене немає військового досвіду» — Макс Барських відповів, чому він досі не на фронті

«Ми не можемо сказати: «Я не буду служити, якщо тут все крадуть» — комік Андрій Лузан про мобілізацію та свій стрес на фоні цього

«Розширюю території» — Потап сповістив про свій черговий виїзд з України у теплі краї