in

«Вдячна Богу»: Могилевська показала, як святкує день народження з доньками та чоловіком

Співачка Наталія Могилевська, яка 2 серпня відзначає свій день народження, поділилася рідкісними сімейними кадрами з нагоди свята.

Цьогоріч артистці виповнилося 49. 12-річна Мішель та 4-річна Софія разом із чоловіком Валентином влаштували іменинниці справжній сюрприз. Напередодні іменин, рідні відправили виконавицю раніше спати, а самі прикрасили терасу повітряними кульками та святковим декором. 

На своїй сторінці в Інстаграм Могилевська поділилася, який подарунок чекав на неї вранці. Рідні розбудили Наталію святковим тортом зі свічками. Вона разом із доньками загадала бажання та задула їх, а потім мило стрибали на ліжку. На відео можна помітити обличчя молодшої доньки Наталії, яке вона так ретельно приховувала увесь цей час.

Наталія Могилевська

Потім сім’я перемістилася на терасу, де коханий подарував Наталії великий букет квітів. Іменинниця також вирішила зробити сюрприз Валентину. Виконавиця присвятила обранцю пісню, в якій висловлює подяку за його любов та всі ті моменти, які вони переживають разом.

«Валік, ми тобі з дівчатами підготували сюрприз. Хочемо подякувати за твою турботу, добре серце й за найпрекрасніше рішення в житті – стати мамою. У мене день народження кожен день тому, що поруч ти… Я вдячна Богу за тебе, мій коханий, за наших дітей і за те, що ми щасливі«, — звернулася Могилевська до чоловіка.

Читайте також: ВІДОМИЙ УКРАЇНСЬКИЙ СПІВАК УТРЕТЄ СТАНЕ БАТЬКОМ

Відомий український співак утретє стане батьком

“Був прикладом для своїх дітей”: у боях за Україну загинув шахтар з Донеччини