in

Ольга Сумська публічно звернулася до Алли Пугачової й висловилася про її позицію

Українська акторка Ольга Сумська відреагувала на слова російської співачки Алли Пугачової, яка нещодавно висловилася про відсутність своїх концертів.

На фестивалі Лайми Вайкуле «Laima Rendezvous Jurmala’24» в Юрмалі Примадонна вперше відверто відповіла, чому не виходить на сцену. Не секрет, що багато шанувальників Пугачової мали надію побачити свого кумира на сцені — зокрема, її чоловік Максим Галкін порадував публіку майже півгодинним виступом. Відповідаючи на запитання про те, чому вона не виступила на фестивалі, зірка несподівано прирівняла себе до птаха, який припинив співати з початком стрілянини, натякаючи на війни.

Цитатою Алли Борисівни на своїй сторінці в Інстаграм поділилася Сумська. Вона підтримала слова артистки, залишивши смайлик у вигляді бурхливих оплесків і сердечко на знак прихильності. Також Ольга залишила активне посилання на сторінку Пугачової. Зазначимо, що авторка слів поки що ніяк не відреагувала на підтримку українки.

Ольга Сумська відреагувала на позицію Алли Пугачової

Нагадаємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін з перших днів повномасштабного вторгнення засудили злочинні дії Кремля та виїхали з РФ до Ізраїлю. Зіркове подружжя підтримує українців та реагує на російські злочинни на території України.

Читайте також: «Вдячна Богу»: Могилевська показала, як святкує день народження з доньками та чоловіком

Легендарний Халк Хоган одружився втретє: як виглядає обраниця, молодша за нього на 25 років

«Кріпаки любили ярмо!» — зірка «Кухні» Дмитро Назаров висміяв росіян, назвавши їх «рабами»