in

«Хуліганка!» – 74-річна Пугачова в міні-шортах засвітилися з сигаретою в руках

Латвійська співачка Лайма Вайкуле цими днями у Юрмалі проводить свій щорічний фестиваль Laima Rendezvous, який цього разу присвятила Україні.

На захід завітала й близька подруга Лайми, російська співачка Алла Пугачова з чоловіком, гумористом Максимом Галкіним. Як відомо, подружжя з початком повномасштабної війни публічно підтримало Україну і виїхало з рф до Ізраїлю.

У рекламних паузах фестивалю Вайкуле не втрачала нагоди, аби потеревенити з давньою подругою. У сторіз своєї сторінки в Instagram 69-річна Лайма розмістила відео, на якому зображена під час перекуру з 74-річною Пугачовою.

Цей ролик зняв Максим Галкін. На відео Алла Борисівна постає у білому пальті-дощовику, смугастих мінішортах, чорній майці та балетках. Вайкуле була одягнена у більш стриманий образ – чорний капелюшок, спідницю максі та чорний піджак. Подруги на камеру потанцювали та щиро усміхалися. Своєю чергою шанувальники зазначили, що захоплюються життєвою енергією зірок.

  • Просто дві хуліганки
  • Час минає, а ви такі ж молоді
  • Дякую вам за такий позитив і гарний настрій

Нагадаємо, що цьогоріч на фестивалі Laima Rendezvous у Юрмалі Лайма Вайкуле запросила виступити лише українських зірок. Артистка проводить свій захід на підтримку Україну, а частину грошей з концерту передасть на допомогу нашій країні. На сцені фестивалю вже виступили такі українські виконавці, як Оля Полякова, ALEKSEEV, Макс Барських та Вєрка Сердючка.

Віктор Павлік здійснив мрію маленької важкохворої шанувальниці просто у лікарні

Марія Яремчук вперше за тривалий час поділилася новим фото і захопила шанувальників своєю жіночністю