in

«Служить наш Олежка у німецькій теробороні!» — колишня подруга Винника Ольга Полякова висловилася про втікача

Ольга Полякова та Олег Винник були відомі не лише як колеги по сцені, а й партнери та близькі друзі. Артисти не рідко разом брали участь у різних шоу та концертах і навіть випустили спільну композицію під назвою «Довгоноге щастя».

Після початку повномасштабного вторгнення обидві зірки залишили Україну — Ольга виїхала до Франції, Олег — до Німеччини. Однак, якщо Полякова через деякий час повернулася назад, то Винник досі не з’являвся на батьківщині. Більш того, популярний артист ніяк не коментує трагічні події в Україні, посилаючись на те, що йому заблокували доступ до соціальних мереж.

Кілька днів тому Ольга Полякова колко висміяла колишнього друга, а заодно й армію Його шанувальниць, у народі іменованих «вовчицями». Сталося це під час зйомок концерту до Дня Незалежності провідними якого будуть Ольга Полякова та Геннадій Вітер, якого часто порівнюють із Винником завдяки схожій зовнішності та однаковому репертуару.

Полякова та Вітер

«Королева ночі» звернула на це увагу та порадила Вітеру скористатися можливістю та зайняти у вітчизняному шоу-бізнесі нішу, яку звільнив Винник. На це Геннадій пожартував, що, мовляв, «вовчиці Винника вийдуть на сцену і буде йому горе». У відповідь блондинка звернулася до зали із запитанням, чи є серед присутніх шанувальники Винника?

Полякова і Винник

Коли ніхто з глядачів не обізвався, Полякова потролила втікача та його фанатів: «Вони всі в Німеччині, там, де служить наш Олежка в німецькій теробороні».

Читайте також. Не словом а ділом: стало відомо, як Олег Винник допоміг потерпілим в «Охматдиті»

Каменських вперше за довгий час показалася в Україні та згадала про захисників

Кіркоров спішно покинув Росію разом зі своєю ескортницею