in

Відомий співак, двічі кандидат у народні депутати: стало відомо, хто приховується за образом «клона» Олега Винника

Віднедавна шанувальники Олега Вінника спостерігають появу і розкрутку на сцені такого собі «клона» повелителів вовчиць.

Незважаючи не те, що співак намагається зберегти свій статус «інкогніто», блогер Богдан Беспалов зумів дізнатися, чиє обличчя насправді приховується за великими темними окулярами. Оглядач вітчизняного шоу-бізнесу впевнений, що це відомий артист Геннадій Вітер, який у свій час навіть пробував свої сили у великій політиці і двічі балотувався у народні депутати, щоправда, невдало.

«Я вже якось вам розповідав, що під проєктом DISCOMAN приховується Геннадій Вітер – український шоумен, колишній телеведучий, продюсер. Оскільки його сольний проєкт Вітер не дуже складається – Гено, без образ – спробував себе як DISCOMAN», – розповів Беспалов.

DISCOMAN і Олег Винник

Відомо, що свій шлях у шоу-бізнесі Вітер почав у часи роботи помічником нардепа — тоді він прийняв пропозицію стати музичним редактором на телебаченні. Шоумен знайшов себе у ролі продюсера — на його рахунку чимало топових, телевізійних проєктів: шоу «Маска», «Фабрика зірок» 1-3 сезони, «Пісні моря», концерт Пола Маккартні на Майдані Незалежності.

З початку повномасштабного вторгнення кар’єра Геннадія Вітра пішла під укіс, і судячи з усього, реанімувати її він вирішив за рахунок популярності Олега Винника, відверто копіюючи «повелителя вовчиць». Щоправда сам DISCOMAN це категорично заперечує і наголошує, що їх творчість немає нічого спільного.

Поки справжній Винник за кордоном, його клон запалює на сцені в Україні

Читайте також: В окулярах і з бородою — постарівший Винник показався на зустрічі з волонтерами у Німеччині

«Коли твій ротний наказує — мусиш виконувати» — Козловський розповів, як над ним знущалися коли він проходив військову підготовку

Чи була зрада в стосунках Трінчер та Волошина: співачка відверто зізналася