in

«Зробила свято»: Наталія Могилевська показала, яку мрію 4-річної доньки втілила в реальність

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, який несподіваний подарунок зробила своїй молодшій донечці.

Днями артистка відзначила свій день народження. Хоч і прийнято в цей день презенти отримувати іменинниці, але зіркова мама не втрималася та вирішила потішити своїх названих донечок сюрпризом. Що подарувала Наталія 12-річній Мішель вона поки що не ділиться, а от 4-річна Софія отримала власний автомобіль. Артистка зазначила, що дівчинка давно мріяла про власну машину і тепер паркується лише біля татової машини.

«Ніколи не думала, що в свій день народження буду радіти подарункам дітям більше, ніж своїм. В день Свята подарунків ніяк не могла залишити без гостинців своїх дітей. Я знаю, наскільки вони в захваті від цього свята, мріють про нього, чекають подарунків. Тому вирішила в свій день народження їм теж зробити свято. Вже два роки Соня мріє про машину, але вона була замаленькою, щоб її пускати за кермо справжнього дитячого електромобіля. Зараз я вже не хвилююсь за неї, адже знаю, що вона багато чого вміє і впорається сама з керуванням цієї справжньої великої для неї машини, яку вона зараз паркує поруч із татовою», — поділилася виконавиця.

Нещодавно Могилевська відзначила своє 49-річчя і вперше засвітила обличчя маленької Софійки, а також показала, який сюрприз зробила своєму чоловікові.

Відома блогерка, яка була на святкуванні в Наталії «злила» в Мережу фото коханого артистки.

Читайте також: Друге «золото» України: Ярослава Магучіх перемогла у стрибках у висоту! У Геращенко — бронза!

У Мережу потрапило фото чоловіка Наталії Могиевської

Каменських вперше за довгий час показалася в Україні та згадала про захисників