in

«Найкраща дитина в світі»: Наталія Могилевська довела до сліз емоційним зверненням її 12-річної доньки

Популярна українська співачка Наталія Могилевська показала, як її зворушливо привітала старша названа донька Мішель.

Днями виконавиця відзначила свій день народження. Цьогоріч зірці виповнилося 49 років. З приводу цього артистка влаштувала святкову вечерю, на яку запросила рідних та близьких людей. Одна із гостей, блогерка Наталі Городова оприлюднила в Мережі відео, на якому засвітила обранця співачки. З привітальним словом до матері звернулася 12-річна донька знаменитості. Дівчинка щиро подякувала Наталії за турботу та материнську любов, яку вона подарувала їй та її 4-річній сестричці Софії.

«Я хочу дуже сильно подякувати своїй душі – мамі. Я дуже сильно вдячна мамі, тому що я ніколи-ніколи не була така щаслива від того, що у мене є мама, дуже любима»,  — промовила Мішель та разом із сестрою заобіймала іменинницю.

Наталію розчулили теплі слова Мішель і вона пригадала, як старшій доньці важко було пристосуватися до нового життя. Втім, за два з половиною роки вони зуміли подолати усі труднощі та нарешті насолоджуватися життям.

«Коли два з половиною роки тому ми познайомилися з Мішелькою, вона була настільки налякана, що не могла розмовляти. Вона, ніби маленьке вовченя, дивилася на світ. Була дуже скута, мовчазна і напружена. Сьогодні – це відкрита, щаслива, спокійна дитина, яка має шалені успіхи у багатьох напрямках, дуже талановита і красива дівчинка. Ти мене дуже розчулила, моя Мішелька, дякую тобі за прекрасні теплі слова. Найкраща моя дитина в світі...», — додала Наталія.

Могилевська з дітьми

Читайте також: «СЛУЖИТЬ НАШ ОЛЕЖКА У НІМЕЦЬКІЙ ТЕРОБОРОНІ!» — КОЛИШНЯ ПОДРУГА ВИННИКА ОЛЬГА ПОЛЯКОВА ВИСЛОВИЛАСЯ ПРО ВТІКАЧА

Кіркоров спішно покинув Росію разом зі своєю ескортницею

Максим Галкін публічно принизив Аллу Пугачову