in

Тіна Кароль прокоментувала чутки про те, що виганяла інших артисток з України

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль поспілкувалася зі своїми підписниками.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка залишила віконце, де прихильники мали можливість запитати будь-що в свого кумира. Один із них не витримав і поцікавився в Тіни: «Всі говорять, що ви «виганяли» артисток з України. Це правда?».

Кароль, відповідаючи на запитання, жартома дала підписникам можливість обрати, що саме вона використовувала для того, щоб виганяти конкуренток — мітлу чи вантуз.

Тіна Кароль поспілкувалася з підписниками

У дописі вона припустилася помилки і замість мітли написала «метал». Втім потім вона виправила себе і зазначила, що мала на увазі саме мітлу.

Тіна Кароль поспілкувалася з підписниками

Нагадаємо, що в одному зі своїх інтерв’ю відомий український режисер та продюсер Олег Бондарчук розповів, що свого часу Кароль не дала можливості скандальній артистці Ані Лорак повернутися на українську сцену.

«Білий кардинал шоу-бізнесу. Я вважаю, що сьогодні, у світлі останніх подій, Тіна могла б зізнатися у тому, що вона і її команда грудьми стояли на сторожі українського шоубізнесу й усіма можливими і неможливими способами не пускали Ані Лорак в Україну. Сьогодні за це вона б отримала шалені оплески від українців і, можливо, за таку ефективність її б призначили головою української митниці«, — зауважив Бондарчук.

Бондарчук та Ані Лорак

Читайте також: «ЯК СЕСТРИ»: ОЛЯ ПОЛЯКОВА ЗАЧАРУВАЛА НЕЙМОВІРНОЮ СХОЖІСТЮ З МАМОЮ

«Як сестри»: Оля Полякова зачарувала неймовірною схожістю з мамою

Максим Галкін прокоментував новину про повернення Алли Пугачової до Росії