in

«Гідна стати головою української митниці!» — як сталося, що Тіна Кароль не пустила Лорак в Україну

Після початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну, Ані Лорак прийняла мовчазну позицію і вирішила залишитися в Москві.

Звичайно, це поставило жирну крапку на її подальшій кар’єрі на батьківщині. Рішенням Мінкульту її позбавили звання Народної артистки, а у рідних Чернівцях іменну зірку Ані Лорак на «Алеї слави» витягли та демонстративно викинули.

Однак, шанувальники Кароліни зауважили, що і до 24 лютого 2022 року Кароліна практично не виступала в Україні, в той час, коли багато українських артистів таких як Потап і Настя Каменських, Макс Барських та багато інших чудово себе почували, заробляючи і на російській, і на українській. сцени. Виявляється, всьому виною стала найлютіша конкурентка Лорак — Тіна Кароль.

Про подробиці закулісних баталій між двома Народними артистками розповів продюсер Олег Бондарчук, який співпрацював із Лорак до 2022 року:

Білий кардинал шоубіз. Зараз Тіна могла б зізнатися, що разом зі своєю командою грудьми стояла на варті українського шоубізу. Вони всіма можливими та неможливими способами не пускали Лорак в Україну. За такий вчинок вона отримала б захоплення від суспільства, а може й посаду голови української митниці за таку ефективність.

Олег Бондарчук та Ані Лорак

Читайте також: Українська зірка серіалу «Школа» та репер Моргенштерн показали спільне фото з немовлям на руках

Запрошення отримали багато друзів із Росії: відомі перші подробиці організації ювілею Пугачової

Засвітився з новою пасією: Потап виступив у проросійському клубі в Німеччині з російськими хітами