in

«Візьму зброю в руки»: 67-річний Павло Зібров ошелешив заявою

Український виконавець Павло Зібров зізнався, чи готовий стати на захист своєї Батьківщини у боротьбі з російськими окупантами.

В інтерв’ю 67-річний артист зазначив, що не виключає думок про те, що можливо зовсім скоро настане такий період часу, що доведеться відкинути усі свої справи та взяти в руки зброю та вирушити на фронт. Він вважає, що зараз такий час, що кожен українець має робити все можливе аби якнайшвидше наблизити нашу країну до перемоги.

«Я вже хлопець дорослий, трошки за… Але сила і міць у мені є, і якщо знадобиться, звісно, візьму в руки зброю і захищатиму свою сім’ю і країну«, — проговорив Зібров.

Павло Зібров

Також він зізнався, що пишається своїми колегами, які після 24 лютого 2022 року змінили мікрофон на зброю та вирушили на фронт. Не засуджує співак і тих, хто перебуває в тилу, але приїжджає до військових з концертами аби підняти їх бойовий дух.

«Поваги заслуговують і ті знаменитості, які підтримують бойовий дух, приїжджають на передову до хлопців, до шпиталів, організовують і беруть участь у концертах на підтримку, збирають кошти на всі потреби армії. Кожен на своєму місці має робити все заради нашої перемоги. Головна роль артиста — бути потрібним глядачеві, воїнам, своїй державі, зробити все можливе для перемоги як у тилу, так і на фронті» — додав Павло.

Павло Зібров з пораненими військовими

Читайте також: Відома російська співачка зробила тату зі Степаном Бандерою та розлютила росіян

США не дозволили Україні знищити цілий полк авіації РФ: Forbes

Молдавський співак Дан Балан заговорив українською мовою та показався в Україні