in

«Тебе запитати забула!», — Брежнєва публічно заявила, що не збирається відмовлятися від російської мови

Українська співачка Віра Брежнєва до весни 2022 року жила та працювала в РФ, тому не дивно, що репертуар артистки практично на 100 відсотків складався з російськомовних пісень.

Після початку повномасштабної війни Брежнєва залишила Росію і заявила, що тепер вона переосмислила цінності та стане зовсім іншою. Як символ перетворення співачка навіть відмовилася від сценічного псевдоніма Брежнєва (справжнє прізвище артистки — Галушка). Тепер вона буде просто Віра та пообіцяла співати лише українською мовою.

Проте нові композиції співачки так і не стали популярними, і Віра знову стала виступати зі своїми улюбленими хітами. Одна з передплатниць пригадала артистці її обіцянку і попросила виступати лише українською. «А як так виходить, що ви говорите українською, а пісні російською співаєте? Давайте лише на українській пісні. Забути треба те, що було. Ви тепер зовсім інша. Як у пісні у Свєти», — написала передплатниця в Інстаграм Брежнєвій.

У відповідь 42-річна виконавиця розлютилася і порадила фанатці утриматися від непроханих порад. «А давайте ви станете перед дзеркалом і дасте собі поради? Я начебто б у вас не питала!», – написала Віра, даючи зрозуміти, що не збирається відмовлятися від російських пісень.

Читайте також: Богиня! 42-річна Віра Брежнєва знялася у сміливій фотосесії топлес верхи на коні.

«Я до вас із новою казкою!», — Галкін висміяв інформацію про повернення Пугачової в РФ

Оля Полякова висловилася про Андрія Данилка, який співає російською мовою