in

«Хіба немає інших проблем в країні?!»: Анастасія Волочкова пішла проти влади РФ

Скандальна балерина Анастасія Волочкова висловила своє невдоволення щодо нової пропозиції Держдуми.

Напередодні російський депутат Султан Хамзаєв запропонував ввести обов’язкову перевірку зірок на наявність в крові алкоголю та наркотиків перед виступом. Першу нововведення неабияк налякали Волочкову, яку не раз підозрювали у пристрасті до спиртного. Змарніла балерина через регулярні вживання просекко, назвала ідею депутатів «маячнею» і обурилася тим, що через таких горе-артистів доведеться страждати всім.

«Чому через якихось деяких людей, які виходили з мікрофоном, падали, заплутувалися у шнурах від цих мікрофонів у п’яному вигляді, потрібно влаштовувати ганьбу артистам, які несуть високе мистецтво в маси? Просто під одну гребінку зараз загрібають. Це реально маячня. У країні інших проблем чи що немає?» — висловилася Анастасія.

Вона запевнила, що жодного разу сама не з’являлася в нетверезому вигляді перед глядачем. За її словами, неможливо пропустити стопку, а після цього крутити піруети — це навіть не під силу найталановитішим балеринам.

«В особистому житті кожний артист може робити все, що захочеться. Але виходити на сцену — відповідальність перед глядачем. Краще закликати артистів взятися за розум!» — додала Волочкова.

Декілька днів тому Волочкова звернулася Пугачової із закликом повертатися до Росії та зізналася у зв’язку з Примадонною.

Читайте також:

Оля Полякова висловилася про Андрія Данилка, який співає російською мовою

«Батьком став»: Олександр Пономарьов все ж породичався з Марією Яремчук