in

Вбрання не вмістило «обвислу душу» балерини: Волочкова зганьбилася на вечірці — цей момент попав у кадр

Російська балерина Анастасія Волочкова вміє виділятися серед публіки своїми епатажним вбранням та поведінкою.

Нещодавно королева шпагату повернулася з відпочинку на Мальдівах, куди вона вже традиційно відправляється на початку травня у супроводі нового кавалера. Цьогоріч їй компанію, за її словами, мав скласти давній знайомий, який просто втратив розум від неї. Вона зізналася, що знайома з обранцем давно, але тривалий час не підтримувала з ним спілкування, а зараз їхні почуття знову розгорілися. Втім, на фото з відпочинку її бойфренда не було помічено.

Повернувшись у Росію, Волочкова була помічена на вечірці, на якій вона поспішила похвалитися мальдівським загаром. Для цього вона обрала довгу сукню кольору металік з глибоким вирізом у зоні декольте, яка не поміщала в собі обвислу «душу» Анастасії. Знаменитість вирішила, що одягати спідню білизну на вечірку — це зайве і краще посвітити інтимними місцями перед папараці. На відео, яке з’явилося в мережі, помітно, що балерина вже встигла випити не один келих просеко — її рухи виглядали дивними і невпевненими.

У недавньому інтерв’ю YouTube-каналу «Москвичка» балерина зізналася, що її 18-річна дочка і все вирішила відмовитися від її прізвища. 

Читайте також: «Ледве відкачали»: Мухарський висловився про позицію ексдружини Єгорової та її спробу отруїти його

«Мені не подобаються пі**ри!» — на відомого блогера напали у центрі Львова у прямому ефірі

37-річна зірка «Жіночого кварталу» Ірина Сопонару вперше вийшла заміж