in

Ховала очі за окулярами: Софія Ротару вперше під час війни показала своє відео і розсекретила, як відсвяткувала 77-річчя

Народна артистка України Софія Ротару вперше від початку повномасштабного вторгнення опублікувала в соціальних мережає ролик.

Декілька днів тому легендарна співачка відсвяткувала 77-річчя. Вже сьогодні у фан-акаунті зірки з’явилося відео, на якому Ротару розсекретила, з ким та де провела свій день народження. Як з’ясувалося, Софія Михайлівна святкувала в колі найрідніших. Серед гостей, які засвітилися на камеру був син іменинниці Руслан Євдокименко, невістка Світлана та онука Соня, яка наразі живе у США. Ротару тримала в руках торт зі свічкою, а родина співала їй пісню «Happy Birthday to you».

Для події виконавиця одягла чорну сукню-вишиванку, але сховала очі за сонцезахисними окулярами. Зауважимо, артистка мала приголомшливий вигляд.

Помітно, що святкування відбулося в ресторані на літній терасі. В якій країні артистка зустріла своє 77-річчя — невідомо. На початку повномасштабного вторгнення Ротару приїхала з РФ в Україну, але потім ширилася інформація, що зірка поселилася в Італії, де придбала віллу.

Читайте також: Максим Галкін прокоментував події у Курській області та згадав Shamanа

Максим Галкін прокоментував події у Курській області та згадав Shamanа

«Все провалилося»: Наталія Могилевська зіткнулася з труднощами