in

76-річна Софія Ротару несподівано показала невістку і публічно звернулася до неї англійською

З моменту початку повномасштабного вторгнення Софія Ротару лише одного разу показалася в Україні, коли завітала до рідних Маршинців на Чернівеччині з нагоди свого 75-літнього ювілею.

Наразі місце проживання Народної артистки невідомо, також Софія Михайлівна жодного разу публічно не засудила Росію за збройну агресію щодо України. Єдиним джерелом комунікації з фанатами залишається її офіційна сторінка в Інстаграм, на якій зірка час від часу публікує співчуття через чергову терористичну атаку росіян, або ж вітає співвітчизників із визволенням українського міста воїнами ЗСУ.

Днями в Instagram Stories з’явилася публікація, присвячена Дню народження дружини свого сина, Руслана Євдокименка, Світлани. Ротару розмістила фото іменинниці, на якому вона позує в стильному образі і з розпущеним волоссям. На картинці співачка залишила лаконічний підпис «З Днем народження» англійською мовою і емодзі у вигляді сердечка.

Скріншот: instagram.com/sofiarotaru.official

Син Ротару, Руслан Євдокименко, приєднався до вітань мами і теж залишив дружині ніжні слова вітання через Інстаграм. «З Днем народження, моя любов», — написав чоловік також англійською мовою.

Скріншот: www.instagram.com/ruslan_yevdokymenko

Підтримав своєрідний челлендж і внук Софії Михайлівної, який запам’ятався українцям своєю невдалою спробою втекти з України через Дунай. Невдовзі після скандалу, 30-річному чоловікові все ж вдалося з другої спроби потрапити за кордон. Звідти він і надіслав вітання матері. «Вітаю з днем народження найкращу маму у світі! Люблю тебе», — написав Анатолій мовою Шекспіра.

Скріншот: www.instagram.com/shmn

Читайте також. «Любить і дуже дбає» — Астаф’єва вийшла заміж за мільйонера який більше ніж на 10 молодший за неї

Вже рік живе з іншим чоловіком: в Мережі з’явилися фото, на якому Полякова зраджує чоловікові

«Ніколи не б’ю і не кричу» — Наталя Могилевська відверто розповіла, як виховує своїх названих доньок