in

«Дякую за сміх та квіти!» — Максим Галкін показав неймовірні кадри гостинності у Латвії

У четвер, 8 серпня, російський комік і шоумен Максим Галкін виступив у Резекне — це був другий концерт у рамках його великого туру Латвією.

«Вас чекає свято гумору та відмінного настрою від гуру пародії Максима Галкіна», — говорив напис на афішах і обіцянка справді виповнилася. Виступ коміка складався з безлічі яскравих номерів, в яких він торкався різноманітних тем, від повсякденного життя до актуальних подій.

Публіка в переповненій залі не могла втриматися від сміху, а іноді артист був змушений на якийсь час перериватись, бо його слова просто тонули у дружньому сміху. На завершення виступу вдячні фанати вишикувалися в чергу, щоб вручити кумиру квіти, а потім ще довго не давали йому піти зі сцени бурхливими оплесками та криками «Браво!».

«Дякую, мій улюблений Резекне! Дякую за прийом, сміх, квіти та 🎁❤️ До зустрічі!», — підписав 48-річний артист відео в Інстаграм.

Підписники не стримували емоцій у коментарях:

  • Хіба можна купити кохання та повагу людей? Щоб тебе чекали з концертами в кожному місті вільної країни, зустрічали з теплом, посмішкою та довгими оплесками? Відповідь — «НІ»
  • Талант, краса, інтелект, моральний компас 👏❤️
  • Захоплююсь Вами, Ви така мудра і світла людина!
  • Гарна людина. Це рідкість у наш час!
  • Хороші люди улюблені у всьому світі❤️

Читайте також. «Я до вас із новою казкою!», — Галкін висміяв інформацію про повернення Пугачової до Росії

Засумував: Валерій Залужний знову одягнув генеральський мундир

Отакої: у Мережі згадали, як Потап та Настя агітували за Путіна в Москві