in

Максим Галкін з’явився у Тель-Авіві і спростував прогнози росіян

Після еміграції з РФ у бік Максима Галкіна та Алли Пугачової полетіло безліч прокльонів.

Ті, кому не сподобалася позиція зоряної пари щодо вторгнення російської армії в Україну, називали Пугачову та Галкіна зрадниками та пророкували їм швидке забуття на чужій землі. Навіть через деякий час, коли стало очевидно, що артистів привітно прийняли в Ізраїлі, а вони справедливо стали називати цю країну своїм другим домом, крики заздрісників не вщухали.

Щоразу, коли Максим Галкін приїжджав у нове місто зі своїм концертом, хейтери шукали можливості причепитися до виступу гумориста. Зокрема, їх завжди не влаштовував розмір глядацьких залів — мовляв, місць там не так багато, тому всі лави зайняті. На своєму недавньому сольнику в Тель-Авіві, який пройшов 29 березня, гуморист яскраво закрив роти критикам — величезну залу з величезним балконом було забито під зав’язку.

Коротке відео, яке Галкін опублікував на своїй сторінці в Інстаграм, цілком передає привітну атмосферу, яка панувала в приміщенні. Глядачі довго не відпускали свого кумира, стоячи проводжаючи його оплесками. «Люблю Вас, мої дорогі глядачі! Вже сумую ❤️», — підписав ролик вдячний артист.

Читайте також: Максим Галкін зворушив сімейним відео з Пугачовою та дітьми.

Максим Галкін зворушив сімейним відео з Пугачовою та дітьми: «Їдемо дивитися на слонів!»

Овнам — нові можливості, Близнюкам — справжній успіх, а Скорпіонам — жахливий скандал: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 квітня